Uvjeti korištenja

Ovi uvjeti korištenja, tj. prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Isporučitelj (Prodavatelj) je Golden Waffle j.d.o.o. Kupac robe je posjetitelj web shopa koji odabere barem jedan proizvod i pošalje narudžbu Prodavatelju, plati pouzećem (gotovinom prilikom dostave), uplatom na žiro račun ili PayPal-om.

Putem web shopa www.goldenwaffle.hr kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavatelja. Cijene su s PDV-om. Valuta je Hrvatska kuna (HRK).

1. Usluga

  • Glavne karakteristike proizvoda, način uporabe, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave vrijede u trenutku zaključene narudžbe. U sve cijene je uračunat PDV. U slučaju promjene roka dostave ili bilo koje druge važne okolnosti za izvršenje narudžbe, odmah će Vas obavijestiti prodajni agenti iz pozivnog centra.
  • Proizvodi na zalihi bit će Vam dostavljeni u roku 2 do 14 dana od dana potvrđene narudžbe, a o roku dostave za proizvode koje je potrebno dodatno naručiti obavijestit će Vas na vrijeme prodajni agent.
  • Cijena proizvoda u koju je uključen iznos PDV-a vidljiva je u formi za narudžbu i prije nego što zaključite narudžbu. Na taj se iznos dodaje trošak poštarine, a obavijest dobijete na vaš e-mail. Sve ove informacije o Vašoj elektronskoj narudžbi primit ćete i elektronskim putem, na elektronsku adresu koju ste naveli u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Ukoliko ne primite ovu obavijest, postoji mogućnost da ste unijeli pogrešnu adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju Vas molimo da nas kontaktirate na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

2. Online kupovina

Proizvodi se naručuju odabirom, korištenjem izbornika i popunjavanjem elektroničkoga formulara. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac završi cijeli postupak narudžbe.

Obavijest o potvrdi narudžbe Kupac će primiti na e-mail adresu (adresu e-pošte) unesenu u elektronički obrazac.

Prodavatelj se obvezuje na internetskoj stranici www.goldenwaffle.hr redovito održavati i davati Posjetiteljima i Kupcima jednoznačne, jasne, lako razumljive informacije o proizvodima u ponudi, na način prilagođen sredstvima daljinske komunikacije.

U trenutku naručivanja pojedinog proizvoda iz ponude, Korisnik pristajanjem na ove Uvjete korištenja potvrđuje da je obaviješten:

– o imenu, tvrtki ili nazivu, matičnom broju i sjedištu Prodavatelja;
– načinima na koje može iznijeti svoje prigovore;
– proizvodima ili uslugama koji se nude te njihovom nazivu, glavnim svojstvima proizvoda ili usluge;
– cijeni proizvoda ili usluge, uključujući sva porezna i druga davanja;
– troškovima dostave proizvoda;
– načinu plaćanja;
– načinu i roku isporuke proizvoda ili pružanja usluge;
– potrošačkom pravu;
– razdoblju u kojem ponuda ili cijena vrijede;
– Uvjetima korištenja.

Ako Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti neki od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca telefonski ili putem e-pošte te ga obavijestiti o navedenom. Kupac tada ima opciju otkazati naručeni proizvod ili zatražiti zamjenski proizvod.

3. Podaci o isporuci

Dostava proizvoda se naplaćuje, s uključenim troškovima pakiranja, pri preuzimanju proizvoda.

Početna cijena poštarine je 20 kuna, a povećava se sukladno težini paketa i načinu otpreme (GLS, Hrvatska pošta, kurirska dostava HP ekspres i drugi otpremnici). Ako proizvod imamo na zalihama, dobit ćete ga u roku 2 do 14 dana od dana zaključene narudžbe. Ukoliko Vam zbog neplaniranih okolnosti naručeni proizvod ne možemo isporučiti u navedenom vremenu, kontaktirat će Vas prodajni agent koristeći kontakt podatke koje ste naveli pri naručivanju.

Naručeni proizvod plaćate prilikom dostave, pri preuzimanju paketa, uplatom na službeni žiro račun ili plaćanjem putem PayPal-a, ovisno o Vašem izboru.

4. Povrat i reklamacije proizvoda

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti uz predočenje računa. Povrat novca u visini vrijednosti proizvoda izvršit ćemo Vam u roku 30 dana od dana primitka proizvoda poštanskom uputnicom na Vašu kućnu adresu.

Rokovi unutar kojih kupac može vratiti proizvod i dobiti povrat novca:

  • 14 dana od dana primitka proizvoda za koji pri preuzimanju utvrdite da ne odgovara Vašim očekivanjima prema izvršenoj promidžbi
  • u roku 8 dana od dana utvrđenog eventualnog nedostatka proizvoda pri korištenju proizvoda

Postupak vraćanja proizvoda

Proizvodi koje vraćate, moraju pri povratu biti potpuno neoštećeni i u nepromijenjenoj količini, te u originalnoj ambalaži.

Možete ga poslati poštom na adresu: Golden Waffle j.d.o.o., Trg Josipa Godlara 4, 35 000 Slavonski Brod. Ukoliko proizvod šaljete poštom, poslat ćete ga na svoj trošak. Novi proizvod poslat ćemo na Vašu kućnu adresu, na naš trošak poštarine.

Važna napomena: Ako želite reklamirati, zamijeniti ili vratiti proizvod, uz njega obavezno morate imati račun

Za sve dodatne informacije možete nazvati naš broj: +385 91 539 9331

Sukladno čl. 10. st. 3. Zakona o zaštiti potrošača (”Narodne novine, br. 41/14, 110/15) Kupac može podnijeti prigovor kojim iznosi svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili na kvalitetu pružene usluge, u pisanom obliku na adresu:

Golden Waffle j.d.o.o., Trg Josipa Godlara 4, 35000 Slavonski Brod, Hrvatska
ili e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Odgovor na pisani prigovor potrošača Prodavatelj će dati u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora pa stoga Kupac u svom prigovoru treba navesti kontakt adresu za dostavu odgovora.

Rok za sve reklamacije iznosi 8 dana od primitka robe.

5. Odustajanje od narudžbe

U slučaju odustajanja od narudžbe napravljene na internetskim stranicama www.goldenwaffle.hr kontaktirajte nas:
• na broj telefona: +385 91 539 9331
• na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ukoliko ste odustali od narudžbe u trenutku u kojem je paket s naručenim proizvodom već poslan, niste ga dužni preuzeti.
 

Golden Waffle j.d.o.o.
Trg Josipa Godlara 4
HR-35000 Slavonski Brod


Mob.: +385 95 392 8241
E-mail: golden_waffle@hotmail.com

Pratite nas na Facebooku

Golden Waffle j.d.o.o., Trg Josipa Godlara 4, 35 000 Slavonski Brod, Hrvatska, upisana je u sudski registar Trgovačkog suda u Osijeku - stalna služba u Slavonskom Brodu pod brojem - MBS 030202819 * Temeljni kapital: 10,00 kn uplaćen u cijelosti u novcu * Direktor: Denis Fidani

* OIB: 12449934287 * Račun broj: 2340009 - 1110933128 otvoren kod Privredne banke Zagreb d.d., Zagreb, Trg Pobjede 27, 35000 Slavonski Brod * IBAN: HR8923400091110933128 * Mob: +385 95 392 82411 *  Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati, reproducirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog dopuštenja vlasnika. * Popusti i akcije se ne zbrajaju.

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.) možete poslati na adresu: Golden Waffle j.d.o.o., Trg Josipa Godlara 4, 35 000 Slavonski Brod, na E-mail adresu: golden_waffle@hotmail.com ili podnijeti u poslovnim prostorijama na adresi Trg Josipa Godlara 4, 35 000 Slavonski Brod.

Kako bi Vam sukladno članku 10. stavak 5. Zakona potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke za primitak istog.

Košarica

 x 

Košarica je prazna.

Odabir jezika

Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) zbog pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Koristeći našu stranicu, slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više o tome kako smo se prilagodili EU uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR) ovdje.

Prihvaćam Uvjete korištenja.
Prihvaćam